Top slideshow other

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aarøsund Medborgerhus Er Aarøsundernes forsamlingshus, bygget i 1989 for overskud af de årlige Havnefester. Vi er stolte af vores hus – og er glade for at kunne tilbyde dig at benytte det. Da alt arbejdet, der følger med at have sådan et hus som er til rådighed for vores lokale foreninger – udføres af bestyrelsesmedlemmer og anden frivillig, ulønnet arbejdskraft – er det vigtig at følgende regler overholdes.

--------------------------------------------------------------------------------

For udlejning står: Jens Hedegaard, Sundparken 28, Aarøsund --- tlf. 74 58 47 54 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Tidspunkt for afhentning af nøgle aftales forudgående med ham. Lejemålet er som hovedregel fra kl. 10.00 til næste dag kl. 10.00 pris 1.500 kr. Weekendleje f.eks. fra fredag kl. 12.00 til sødag kl 12.00 = 48 timer koster 2.000 kr. El måleren aflæses ved overtagelsen og aflevering af udlejer. El varmen tændes på termostaterne på væggene og varmen er klar i løbet af 2 – 3 timer.

Slutrengøring påhviler lejeren – dog er der mulighed for at vi kan arrangere dette mod betaling og forudgående aftale. Afregning forgår efter aflæsning af el, optælling af service ect. og kontrol af rengøring ved fremsendelse af regning.

--------------------------------------------------------------------------------

Køkkenet er et anretterkøkken, baseret på at man får maden leveret ude/hjemmefra og vi henstiller til at man overholder dette. Ikke noget med at stege og brase i ovnen. Der er fade og skåle m.m. til rådighed men vær opmærksom på hvad der tilhører huset og ikke blande det med det medbragte. Bed køkkenhjælperne være opmærksom herpå. Optælling finder efterfølgende sted.
Du skal selv medbringe: Duge, servietter, viskestykker, karklude, toiletpapir og evt. håndklæder til toiletter. Bøtter o.lign at tage madrester med hjem i samt stanniol, film, poser og køkkenrulle.

--------------------------------------------------------------------------------

Rengøring ved aflevering: Køkken/depot – alt stilles på plads og hylder og bordplader aftørres. Fryser og køleskabe tømmes og køleskab rengøres. Komfur, opvaskemaskine og kaffemaskine tømmes og rengøres, husk også termokander. Toiletter – rengøres med Wc-rens og aftørres. Håndvaske rengøres og madameposer skiftes. Gulve – alle gulve fejes og vaskes. Salen – efter gulvvask stilles de aftørrede borde og stole på plads som ved modtagelsen. Varmen skrues ned til 10° på termostaterne. Skifte affaldssæk og kast den brugte i containeren.

Venlig hilsen Bestyrelsen